Shumicon 2023 ♡ Sotavalta & Vihtoori

Olemme Sotavalta & Vihtoori, sateenkaareva pariskunta Helsingistä.

Tuotteissamme näkyy jaettu rakkaus fantasiaan, nostalgiaan, sekä video- & roolipeleihin. Pöydästämme löytyy alkuperäistuotannon lisäksi fanitaidetta mm. seuraavista: Animal Crossing, D&D, Fire Emblem, Furby, Sonic the Hedgehog, The Last of Us.

Suunnittelemme kaikki tuotteemme itse. Kaikki tuotteemme on tuotettu joko Euroopan sisällä (Suomi, Ruotsi, Italia, Espanja) tai Isossa-Britanniassa. Puiset korvakorut kokoamme käsityönä. ♡ Taidekujilla olemme käyneet yhdessä vuodesta 2021.


Sotavalta

Hei! Olen Sotavalta, päivisin UI & UX Designer, iltaisin sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Taidekujalla myyn pienlehtiäni, postikortteja, printtejä, pinssejä sekä korvakoruja. Suunnitteilla on lisätä tuotteisiin myös magneetteja ja tarroja.


Vihtoori

Olen Vihtoori, tatuointitaiteilija ja kuvittaja Helsingistä. Nautin erilaisten tuotteiden suunnittelusta ja kujilla myynkin kaikenlaista: tarroja, koruja, pienlehtiä, pinssejä, avaimenperiä, postikortteja… Originaaliaiheiden lisäksi teen myös fanituotteita videopeleistä, pöytäroolipeleistä, leluista, tv-sarjoista ja kulttielokuvista.

♡☺︎♡